dimarts, 4 de juny del 2013

ELS PARES DE L'ONA ENS VISITEN

 
L' activitat que van fer els pares de l'Ona va ser el joc del TOCA-TOCA, on els nens i nenes havien d'endevinar que hi havia dins de les capses, introduint la mà a dins, per després escriure-ho en un paper. Finalment els pares van llegir el que els nens i nenes havien escrit del que hi havia a cada capsa, per mirar si ho havien encertat o no.



PETIT COMEMTARI DELS PARES

Quan l'Ona va portar en Pinxo a casa nostra, perquè passés amb nosaltres el cap de setmana, estava tant contenta!!! No parava de ballar. El dia que us havíem de venir a veure no sabíem que fer i l'Ona va decidir que volia fer alguna cosa divertida i que fos un joc. També tenia moltes ganes de que coneguéssiu a la seva mascota, un conillet anomenat "XIQUI", per això vàrem decidir fer petites endevinalles dins de capses per veure si les descobríeu.

Ens vareu donar una molt bona sorpresa LES VAREU ENDEVINAR TOTES!!! i sense mirar a dins de les capses ni fer trampa!!!
Sobretot vareu ser tots molt VALENTS al ficar la mà dins de la capsa per tocar aquella cosa tant suau. I quin riure al veure les vostres cares de sorpresa al notar que es movia, que era viu!!!
Vàrem estar molt contents de lo BÉ QUE ESCRIVIU i també de lo BÉ QUE US PORTEU.
Us vareu comportar com a NENS I NENES GRANS, sense esvarar-se ni cridar, fent la cua i respectar el torn que us tocava...SUPER BÉ!!!

I el que més ens va agradar és que sou bons COMPANYS i sobretot uns BONS AMICS de l'Ona.
No m' estranya que l'0na us estimi i que tingui tantes ganes d'anar al col·legi per estar amb vosaltres.

Moltes gràcies per ensenyar-nos que sou uns NENS I NENES MOLT GUAIS!!!

Joaquim i Emma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada